25 Haziran 2010 Cuma

Palyaço Pastası

Adını Frankie koydum ben bu palyaçonun...Bütün gece zor zahmet uğraştığım pastamın üzerine koydum kendisini...Sabah eşim beni servis yerine bırakıp, iş yerinden arkadaşına teslim etmek üzere arka koltuğa özenle yerleştirdiği palyaçomdan ayrılmak çok zor oldu:( Neyse iyi bir amaca hizmet edip bugün 2 yaşına basan ikizleri mutlu etti kendisi:)) Haydi bakalım nice yaşlara :)))

Bu arada iki dipnot, ilki pastanın üzerine yazdığım "mutlu yıllar" yazısı eşimin "yılbaşı mı nedir bu" diye uğraşlarımın sonunda beni yıkan eleştiriydi...Bundan çıkarılacak ders yazacaklarıma iyi çalışacagım :P
ikincisi de Nesriiiin canım benim...yine koştu yardımıma...Çok seviyorum seni...

Postumu Frankie'nin tek pozuyla kapatıyorum :) Sevgiler ....


2 yorum:

Afet Ergü Şaşmaz 25 Haziran 2010 01:44  

Selamlar canım, ben namı diğer "hobicell"

Bundan sonra;

http://hobibox.blogspot.com/

Adlı blogumdan sizlere seslenicem. Googleın bitmek bilmez sorunları yüzünden, siteme ulaşılamıyordu. Bu yüzden çareyi taşınmakta buldum. 340 izleycimi geride bırakmak zorunda kaldım ama umarım yeni evimde beni yanlız bırakmaz, yorum ve ziyaretlerinizi esirgemezsiniz. Şimdiden teşekkür ediyor, kocaman sevgilerimi bırakıyorum.

hobibox (Afet Ergü)

deniz 25 Haziran 2010 15:38  

Deniz ellerine sağlık frankie süper.Gerçekten başarılı..Demekki figürlerine isim takıp onlarla konuşan bi tek ben değilmişim:)Bende pastalarımı evden gönderirken arkalarından boynumu büküyorum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
designed by GeCe for only Bake My Day