26 Haziran 2010 Cumartesi

Cumartesi Özeti

Cuma mesaiye kalıp bekleyen evrak işlerimi tamamlayıp, beni bekleyen pazartesi sendromumu minumuma indirgemek suretiyle haftasonuna sıkıcı bir giriş yaptım... Akabinde, bu sıkıcı işten takribi 7 saat sonra haftanın en çok sevdiğim günü cumartesi ile kucaklaştım :))

Cumartesileri çoook seviyorum... Uzun zamandır Eminönü'ne gidip yenilikleri keşfetmek, pasta malzemeleri satan yerleri keyifle incelemek ve sonra bir yorgunluk kahvesi içmek, cumartesi sabahlarının vazgeçilmezleri arasında ama bugün sevgili Safiş'in doğumgünü olduğundan deniz-yaz temalı kakaolu kurabiyelerini hazırladım... Safiye bir yaş daha yaşlandı ama ben ona hep "manken" diye takılıp, kendim bu kuki ve pastalarla iç içe olmaya başladığımdan beri 90-60-90 "inch" 'e yaklaşan fiziğimle, hep kendisini ayakta alkışlamışımdır...Teslimatı Porte'ye yaptım... Çok sıcak bir mekan... Şu sıralarda tam gaz eğlence sürüyordur kanımca:))) Nice mutlu yaşlara...

2 yorum:

Adsız,  30 Haziran 2010 16:07  

Canım kocakafalı kurabiye guzelim! seninle gurur duyuyorum ve her zaman destekliyorum. Yaratıcılık konusunda ustune yok.Tebrikler. seni cok seviyorum.
Minik Danan Elvan

mine 6 Temmuz 2010 06:38  

eminönünde pasta malzemeleri satan yerler hakkında bilgi verir misiniz
istanbula geldiğimde bakmak istiyorum özellikle değişik kalıplara

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
designed by GeCe for only Bake My Day